Infovonal: +36 20 966 51 52 | E-mail: info@danceexpress.hu

SZALAGAVATÓ TÁNCOKTATÁS

Jó helyre kattintottál, már nem kell tovább keresgélj, innentől már jó úton vagy, s a legnagyobb lépést már megtetted egy fantasztikus szalagavató tánc irányába! Nem kérünk mást, csak egyszerűen válasszatok minket, hogy tiétek legyen a legmenőbb szalagavató tánc az egész suliban! Tanáraink készséggel állnak rendelkezésetekre minden őrült ötlettel kapcsolatban. Legyen az egy klasszikus keringő, vagy egy eszeveszettül jó osztálytánc, mindkettő a szalagavató fénypontja lesz.

A közös munka során különösen figyelünk arra, hogy kifejezetten az osztályotokra alakí­tsuk a szalagavató táncotokat, hisz minden osztály más és más, s számunkra fontos, hogy a táncotok előadása során jól érezzétek magatokat és önmagatokat adjátok. Minden koreográfiánk egyedi, speciálisan az adott osztály számára készül, nem fogsz összetalálkozni vele „véletlenül” a youtube-on.

Szalagavató előtt áll osztályod?

Mit szeretnénk?

Azt szeretnénk, hogy minket válasszatok és a felkészülés során, maximálisan megbí­zzatok bennünk, hisz tanáraink a tánctaní­tás és a szalagavató táncok terén egyaránt tapasztalt szakemberek, akik nem követik el a kezdők által gyakran elkövetett hibákat. Kérdezhetsz tőlük bátran, a táncokról, kérj segítséget ruhákban, biztos lehetsz benne, hogy segí­tségedre lesznek. Válasszatok minket, ha azt szeretnétek, hogy a szalagavató során a Ti táncotok legyen a legmenőbb a végzős évfolyamok közül. Legyen emlékezetes mindenki számára az előadásotok, hisz ez egy életre szóló élmény, nem csak számotokra, hanem a szülők, nézők számára is.

szalagavat?? t??ncoktat??s csepelen

Szeretnétek OSZTÁLYTÁNCOT | OSZTÁLY KERINGŐT | ÉVFOLYAMKERINGŐT, de nem tudod hol kell elkezdeni?

MITŐL LESZ A TI TÁNCOTOK A LEGJOBB A SZALAGAVATÓN?

LÁTVÁNYOS | EGYEDI | ENERGIKUS | MODERN | TÜKRÖZI AZ OSZTÁLY EGYÉNISÉGÉT

Ha van saját ötletetek ne habozzatok, nyugodtan osszátok meg a tanárokkal, hiszen nekik is az a céljuk, hogy a táncotok minél jobban titeket tükrözzön.

A legjobbat akarjuk kihozni belöletek!

EGYSZERŰEN VÁLASSZATOK MINKET, NEM FOGJÁTOK MEGBÁNNI!

Árajánlatért ÍRJ NEKÜNK E-mail-t, amit ide kattintva rögtön meg is tehetsz:

Promociós videónk Youtube csatornánkról! KATTINTS IDE A YOUTUBE-ON való megtekintéshez!

DanceExpress ??zenet