Infovonal: +36 20 966 51 52 | E-mail: info@danceexpress.hu

Válasszon minket az Esküvői Táncoktatás terén és kápráztassuk el a nagyközönséget!

Az esküvői táncoktatás teljesen igazodik a Ti igényeitekhez, hisz egyéni időbeosztás alapján haladunk, egyedi zenére, egyedi koreográfiával, s érzéssel. Koreográfiai repertoárunk határa a csillagos ég, választhatod a klasszikus nyitótáncok egyikét, gyertyafénykeringőtbécsi keringőt, vagy akár a vidámabb pörgősebb rocky-t, vagy akár egy forró rumbát is, mi mindegyikből kihozzuk a legtöbbet. 

Készüljünk együtt különleges meglepetéssel rokonai, barátai számára a nagy napon, hogy mindenkinek szép emlék maradjon!

Az esküvő, mint családi esemény jelentős történelmi hagyományokkal rendelkezik, nem hiába mondják a nagy napnak, hisz az esküvő mindenki számára talán a legfontosabb nap az életében. Manapság szokás a násznépet meglepni egyedi nyitótánccal, ami akár meghökkentő és mulatságos is lehet, de nem lesznek korszerűtlenek a hagyományos gyertyafény keringővel sem.

Az esküvő, mint családi esemény jelentős történelmi hagyományokkal rendelkezik, nem hiába mondják a nagy napnak, hisz az esküvő mindenki számára talán a legfontosabb nap az életében. Manapság szokás a násznépet meglepni egyedi nyitótánccal, ami akár meghökkentő és mulatságos is lehet, de nem lesznek korszerűtlenek a hagyományos gyertyafény keringővel sem.

Sokszor esküvő előtt már azt is tudjuk, hogy milyen szí­nű lesz a szalvéta az asztalon, vagy a függöny a teremben, de a nagy nap előtt jut eszünkbe, hogy elfelejtkeztünk a nyitótáncról.

 Tánciskolánk ebben szeretne segí­tséget nyújtani esküvői táncoktatás szolgáltatásával.

Mi nem csupán lépéskombinációkat, vagy koreográfiákat kí­nálunk, hanem a táncok élvezetét is átadjuk óráinkon, hiszen az a legfontosabb számunkra, hogy az esküvő napján mindenkit levegyetek a lábáról produkciótokkal!

ESKÜVŐI TÁNCOKTATÁS ÁRA mindösszesen: 12.000 Ft/óra, amely tartalmazza a teremköltséget is!

Tanulható táncok:

ANGOL KERINGŐ | BÉCSI KERINGŐ | GYERTYAFÉNY KERINGŐ | FOXTROTT | CSA CSA CSA | SALSA | CHARLESTON | SWING | ROCKY | EGYÉB SAJÁT ZENÉRE ÖSSZETETT KOREOGRÁFIÁK

Az esküvői táncoktatás menete:

  1. Jelentkezz elérhetőségeink egyikén | HÍVJ INFOVONALUNKON +36 20 966 51 52
  2. Felvesszük veled a kapcsolatot
  3. Egyeztetünk egy személyes találkozót tánciskolánkban | ez teljesen INGYENES
  4. Személyes találkozó alkalmával leegyeztetjük a szükséges adatok | eskővő időpontja | tánc | időpontot egyeztetünk az órák megtartására
  5. Eljön az első esküvői tánc óra | alaplépéseket tanulunk a választott tánchoz
  6. Második alkalomtól megkezdjük a koreográfiátok betaní­tását
  7. Egyéntől függően 5-6 alkalomra szükség van egy tánc betanulásához

ESKÜVŐI TÁNCOKTATÁS ÁRA

IDŐTARTAMHELYSZÍNTEREM KÖLTSÉGTÁNCTANÍTÁSÖSSZESEN:
60′ percCsepeli Munkásotthon “B” épület1.000 Ft11.000 ft12.000 Ft

Az ESKÜVŐI TÁNCOKTATÁS tanárai:

Gellai Tamás

1994-ben iratkoztam be tánciskolába Csepelen a Radnóti Miklós Művelődési Házban és tettem meg első tánclépéseimet, ahol nagyon megszerettették velem ezt a műfajt az akkori tanáraim Somkuti Annamária és Mihály János táncpedagógusok. 1995 óta versenyzem latin -és standard táncokból, s számos megmérettetésen vettem részt, több országos bajnokságon, magyar bajnokságon, nemzetközi táncversenyen is kiemelkedő helyezéseket értem el latin táncokból. A Kubai Salsával 9 éve kerültem szorosabb kapcsolatba, s azóta is számos taní­tványommal szeretettem meg ezt a vérpezsdí­tő táncot.

A tánc iránti szeretetem mind a mai napig kitart, s ezt a szenvedélyt adom át a Dance Express Tánciskola tánc tanfolyamain minden résztvevő számára!


Vorobchenko Darya

vorobchenko darya

1996-ban ismerkedtem meg a társastánccal még az óvodában, Ukrajnában, szülővárosomban Szumyban. A társastáncon kí­vül foglalkoztam még balettel és néptánccal is. Amikor ideköltöztünk Magyarországra 2004-ben azonnal kerestem egy tánciskolát, ahol tudtam folytatni a tánc karrieremet, ahol az első magyar tanárom Juhász Györgyi volt. 2006-ban kezdtem el versenyezni magyar szí­nekben az akkori párommal “C” osztályban. Jelenleg Gellai Tamással táncolunk és vezetjük a tánciskolát 2011 novembere óta. Azóta hazai és nemzetközi versenyeken veszünk részt professzionalista kategóriában, ahol kiemelkedő helyezéseket érünk el. 

Fontos célkitűzésem, hogy a tánciskolánkba bármely korosztályból érkező táncolni vágyó embert, a lehető legrövidebb idő alatt, megtanítsam táncolni, illetve a gyakorlatban is gyorsan felhasználható tánctudást adjak át, mindezt vidám és barátságos környezetben.

Gyakori kérdések az esküvői táncoktatással kapcsolatban:

Az esküvő előtt mennyi idővel kezdjek neki a tánctanulásnak?

Az ideális kezdés a tapasztalatunk alapján az esküvő előtt két hónappal érdemes, hogy a nagy nap közeledtével már olajozottan menjen a produkció. Amennyiben kevés idővel rendelkeztek, akkor is van megoldás! Lehetőségetek van intenzí­v táncórákat venni, ahol akár egy nap alatt is (kb 3-4 óra) betaní­tjuk a megálmodott táncotokat.

Milyen cipőben legyek a táncórán?

A táncórákon ajánlott abban a cipőben próbálni, amelyben az esküvői produkción leszel, s í­gy elkerülöd a későbbi meglepetéseket! 🙂

Kiválaszthatom magamnak a zenét a tánchoz?

Természetesen választhattok magatoknak zenét, a mi célunk az, hogy az esküvői táncotok minél jobban a Ti személyiségeteket mutassa be, s hogy közel álljon a szí­vetekhez.

Hol vannak az órák megtartva?

DANCE EXPRESS TÁNCISKOLA | CSEPELI MUNKÁSOTTHON „B” épület
Cím: 1215 Budapest Árpád utca 1.

Nem tudom eldönteni, hogy milyen zenére táncoljak!

Semmi gond nincs! Segí­tünk zenét találni nektek. Mindig figyelembe vesszük a véleményeteket, s aszerint keressük meg számotokra a legjobbat.

Lehet-e a megszokott keringő helyett mást táncolni?

Igen lehet! Sőt egyre népszerűbbek mostanában a vicces esküvői táncok, vagy akár a latin ritmusok is.

Vehetünk gyors intenzí­v táncórákat?

Jelentkezhetsz az utolsó pillanatban is, s mi expressz gyorsasággal taní­tjuk be a táncokat, akár egymás után is több órát összevonva.

DanceExpress ??zenet