Infovonal: +36 20 966 51 52 | E-mail: info@danceexpress.hu

Bánáti Marcell és Szendrei Csilla

Franciaországban megrendezett Dance Prestige Paris elnevezésű amatőr latin versenyen járt Bánáti Marcell és Szendrei Csilla csepeli kettősünk, ahol elődöntőből a döntőbe jutva a 6. helyen zárták a versenyt.

Marcell elmondása szerint: “Különleges emlékként marad meg a verseny, nem csak a közönség lelkesedése és a hangulatos helyszín miatt, hanem a lehetőség miatt is, hogy egy rövid szólótánc keretébe, minden döntőbe jutott páros, így köztük mi is, helyet kaptak a rivaldafényben.”  

(2024. február 3.) 

Zahradnik Roland és Kurilla Liliána

A hétvégén Szolnokon rendezték meg a Szoldance Kupa Klubközi és Latin Ranglista versenyt, ahol junior korosztályú párosunk Zahradnik Roland és Kurilla Liliána remekelt, “D” junior I. és “D” junior II. latin kategóriában is felállhatott a dobogó második fokára! 

Gellai Tamás és Vorobchenko Darya

Ugyanezen a hétvégén a egyesületünk vezető edzői és profi táncosai Gellai Tamás és Vorobchenko Darya Hollnadiában álltak rajthoz, a WDC PL Grand Prix elnevezésű professzionista meghívásos versenyen, ahol a döntőbe táncolták magukat, és ott a dobogó harmadik fokára állhattak fel.

Tamás így foglalta össze: “Különlegesen jó hangulatú verseny volt, sok táncot szerető emberrel körülölelve. Élveztük minden pillanatát az elődöntőnek, ahonnan a döntőbe jutottunk. A döntőben még fokozódott a közönség hangulata is, ami minket is nagyon felpörgetett és így teljesen át tudtuk adni magunkat a pillanatnak.

(2024. február 10.)

Eredmények Táblázatban:

PárosVerseny megnevezéseOsztály | KorosztályHelyezés
Bánáti Marcell és Szendrei CsillaDance Prestige Paris Franciaország – PárizsAmatőr Latin6. helyezés
Zahradnik Roland és Kurilla LiliánaSzoldance Kupa Magyarország – Szolnok“D” junior I. Latin2. helyezés
Zahradnik Roland és Kurilla LiliánaSzoldance Kupa Magyarország – Szolnok“D” junior II. latin2. helyezés
Gellai Tamás és Vorobchenko DaryaWDC PL GRAND PRIX Professional latin Hollandia – HeerhugowaardProfesszionista latin3. helyezés

Galéria

DanceExpress ??zenet