Infovonal: +36 20 966 51 52 | E-mail: info@danceexpress.hu

A CSEPELI TÁNCOSOK EZÜSTÉRMET HOZTAK ATHÉNBÓL, MAJD EGY PIRAMISBAN TÁNCOLTAK!

Bánáti Marcell és Szendrei Csilla Athén Dance Festivalon az edzőkkel

A csalogató cím két versenyről számol be, elsőként az Athens Dance Festival elnevezésű nemzetközi nyílt táncversenyről, ahol Bánáti Marcell és Szendrei Csilla képviselte egyesületünket több kategóriában is. Elsőként ADF felnőtt latin kategóriában állhattak a dobogó második fokára, majd ezt követően Latin felnőtt Rising Star kategóriában is a döntőbe jutva a 3. helyen végeztek, de a maratoni éjszakába nyúló versenynek még nem volt vége, mivel részt vettek WDO Latin Ranglista versenyen is, ahol az elődöntőbe jutva a 16. helyen zártak. 

Marcell elmondása szerint: Igen ez egy valódi maratoni verseny volt, amelyen úgy érzem, hogy az utolsó csepp energiánkat is kitáncoltuk magunkból. A verseny folyamán 8 kört táncoltunk, amely nem kis fizikai teljesítmény volt, úgy, hogy 12 órán keresztül kellett folyamatos koncentrált állapotban lennünk. Összességében egy jó élmény volt mindkettőnk számára és úgy érzem, hogy örök élmény marad!  

Szőnyi Balázs és Kovács Anna a Piramyd Cup versenyen

Ezt követő héten Szőnyi Balázs és Kovács Anna képviselte egyesületünket az Ausztriában megrendezett Pyramid Cup elnevezésű nemzetközi versenyen, ahol az első versenynapon , számos induló közül a 30. helyen végeztek ezzel a magyar versenyzők közül a 3. helyen, majd a vasárnapi napon is folytatták, ahol Latin Rising Star versenyen a 34. helyen zártak.

Anna elmondása szerint: Jó volt ilyen közegben táncolni, és ez a helyszín számunkra minden évben káprázatos, hiszen valóban egy piramis formájú rendezvényterem ad otthon ennek a kitűnő versenynek. Nem tudom, hogy miért, a hely varázsa miatt, de számunkra itt mindig jó élmény a versenyzés.  

Fotó a Piramyd Cup helyszínéül szolgáló rendezvényteremről!

A Piramyd Cup helyszíne!
DanceExpress ??zenet