Infovonal: +36 20 966 51 52 | E-mail: info@danceexpress.hu

Kiknek szól a LADY LATIN intenzív nap?

Nincs táncpartnered, akivel részt tudnál venni társastánc tanfolyamunkon, de szeretnél belekóstolni a latin-amerikai táncok forró hangulatvilágába?

Nem tudsz folyamatosan részt venni a hétköznapokon a tanfolyamokon, de szeretnél kicsit tanulni táncolni?

Akkor itt a helyed a LADY LATIN INTENZÍV NAPUNKON, ahol lehetőséged nyílik pár nélkül is megtanulni a különböző táncokat egy nap alatt!

Ezen a napon lehetőséged nyílik 4 tánc alaplépéseinek elsajátítására úgy, hogy azt magabiztosan el tud táncolni a nap végére. Tanáraink segítségedre lesznek mindvégig, hogy a lehető leggyorsabban szerezz gyakorlatias tánctudást. Intenzív napunk négy táncot foglal magába, amely könnyen tanulható lépéseket tartalmaz, pont azért, hogy a siker garantált legyen.

Célunk, hogy expressz gyorsasággal használható tánctudást szerezzen minden tanfolyami résztvevőnk!

Milyen táncokkal ismerkedhetek meg az INTENZÍV NAP alkalmával?

Az intenzív napon tanulható táncok a MAMBO | CHA CHA | ROCKY | BACHATA lesz!

LADY LATIN INTENZÍV NAP KEZDŐKNEK ÁPRILISBAN

LADY LATIN INTENZÍV NAP KEZDŐKNEK információi:

Dátum: 2024. április 20. Szombat
Időpont:10.00-15.00
Tanár:Vorobchenko Darya
Terem:Dexterem I.
Ár:10.000 Ft/fő (teljes nap)

Tánciskolánk megközelítése

Amennyiben Te is szeretnél részt venni KEZDŐ FELNŐTT TÁRSASTÁNC INTENZÍV NAPON, kérlek küld el jelentkezésedet az alábbi gomb megnyomásával!

Tanáraink:

Vorobchenko Darya

Táncsport edző | Táncoktató 

1996-ban ismerkedtem meg a társastánccal még az óvodában, Ukrajnában, szülővárosomban Szumyban. A társastáncon kí­vül foglalkoztam még balettel és néptánccal is. Amikor ideköltöztünk Magyarországra 2004-ben azonnal kerestem egy tánciskolát, ahol tudtam folytatni a tánc karrieremet, ahol az első magyar tanárom Juhász Györgyi volt. 2006-ban kezdtem el versenyezni magyar szí­nekben az akkori párommal “C” osztályban. Jelenleg Gellai Tamással táncolunk és vezetjük a tánciskolát 2011 novembere óta. Azóta hazai és nemzetközi versenyeken veszünk részt professzionalista kategóriában, ahol kiemelkedő helyezéseket érünk el. 

Fontos célkitűzésem, hogy a tánciskolánkba bármely korosztályból érkező táncolni vágyó embert, a lehető legrövidebb idő alatt, megtanítsam táncolni, illetve a gyakorlatban is gyorsan felhasználható tánctudást adjak át, mindezt vidám és barátságos környezetben.

Amennyiben kérdésed van tanfolyamainkkal kapcsolatban:

NÉZD MEG A GYAKORI KÉRDÉSEK MENÜPONTOT 

UGRÁS A GYAKORI KÉRDÉSEKHEZ

Írj nekünk és megválaszoljuk NEKED! 

E-MAILT ÍROK

DanceExpress ??zenet