Infovonal: +36 20 966 51 52 | E-mail: info@danceexpress.hu

KÉTTÁNC tanfolyam indul április 15-én hétfőn!

Mi a KÉTTÁNC tanfolyam?

Egy öt alkalmas rövid tanfolyam, ahol lehetőséged nyílik egy standard és egy divattánc alapjainak, valamint néhány látványosabb figurájának elsajátítására. 

Célunk, hogy expressz gyorsasággal használható tánctudást szerezzen minden tanfolyami résztvevőnk!

Húzd fel a tánccipőt és légy részese egy új élménynek!

Miért csak két tánc?

A két tánc elsajátítása során lehetőségünk nyílik kicsit mélyebben is belemenni a táncok részleteibe, különös tekintettel a vezetés-követés folyamatába. Hiszen minden hölgy arra vágyik titkon, hogy a szíve választottja határozott legyen a parketten is. A tanfolyam összesen öt alkalom, amelyből két-két alkalom jut a táncok fejlesztésére, lépések betanulására, majd az utolsó alkalomnál, már felelevenítjük és összegezzük az órák anyagát. 

Az április 15-én induló KÉTTÁNC tanfolyamon tanulható táncok: BACHATA és BÉCSI KERINGŐ

Gyere táncolj velünk Te is és tanuld meg ezt a két fantasztikus táncot!

KÉTTÁNC tanfolyam indul áprilisban!

INDULÓ KÉTTÁNC TANFOLYAMUNK INFORMÁCIÓI:

KEZDÉS:2024. április 15.
IDŐPONT:Hétfő 19.00-20.00
HELYSZÍN:Csepeli Munkásotthon “B” épülete
TANULHATÓ TÁNCOK:BACHATA és BÉCSI KERINGŐ
TANÁR:Gellai Tamás és Vorobchenko Darya
ÁR:3.000 Ft/fő/alkalom

FONTOS INFORMÁCIÓ, HOGY KÉTTÁNC TANFOLYAMUNKRA, CSAK PÁRBAN LEHET JELENTKEZNI!

Amennyiben Te is szeretnél részt venni a KÉTTÁNC tanfolyamunkon, kérlek küld el jelentkezésedet az alábbi gomb megnyomásával!

Táncok története:

Bécsi Keringő

Néptáncként a keringőt a harmincas évek elején fedezték fel újra, mégpedig Németországban és Ausztriában. Az osztrák császári és királyi katonatiszt és tánctanár, Karl von Mirkowitsch tette a bécsi keringőt újra társaság- és versenyképessé. A tánc a gyors, egyenletes, szárnyaló, teret betöltő lépésekben és forgásokban fejeződik ki. Zenéjében – amely egyébként mára új lendületet kapott André Rieu keringőkirálynak és zenekarának köszönhetően – sok a vonós hangszer. E csodás melódia táncra ösztönöz minden táncoslábú embert. 1951-től hivatalosan is a versenytáncprogram részét képezi.

Bachata

A bachata a XIX. század végén keletkezett zene és tánc. A legelső bachatát lejegyző dokumentumok 1922-1927 közöttiek. A 90-es években a zene teljesen megreformálódott, olyan klasszikusoknak köszönhetően, mint JUAN LUIS GUERRA, Luis Vargas, Frank Reyes, Toby Love, vagy Aventura (melyből később Romeo Santos kivált, aki jelenleg „el Rey de bachata címet viseli” azaz a Bachata koronázatlan királya), vagy a Gruppo Extra, akiket a világon szintén mindenhol ismernek. Dél-Amerikában, Latin Amerikában és az Ibériai-félszigeten, ha bekapcsoljuk a rádiót a bachata ugyanolyan gyakran szól, mint a salsa vagy a reggaeton, vagy bármely pop zene.

Tanáraink:

Gellai Tamás

Egyesületi elnök | Táncsport edző | Táncoktató

1994-ben iratkoztam be tánciskolába Csepelen a Radnóti Miklós Művelődési Házban és tettem meg első tánclépéseimet, ahol nagyon megszerettették velem ezt a műfajt az akkori tanáraim Somkuti Annamária és Mihály János táncpedagógusok. 1995 óta versenyzem latin -és standard táncokból, s számos megmérettetésen vettem részt, több országos bajnokságon, magyar bajnokságon, nemzetközi táncversenyen is kiemelkedő helyezéseket értem el latin táncokból. A Kubai Salsával 9 éve kerültem szorosabb kapcsolatba, s azóta is számos taní­tványommal szeretettem meg ezt a vérpezsdí­tő táncot.

A tánc iránti szeretetem mind a mai napig kitart, s ezt a szenvedélyt adom át a Dance Express Tánciskola tánc tanfolyamain minden résztvevő számára!

Vorobchenko Darya

Táncsport edző | Táncoktató

1996-ban ismerkedtem meg a társastánccal még az óvodában, Ukrajnában, szülővárosomban Szumyban. A társastáncon kí­vül foglalkoztam még balettel és néptánccal is. Amikor ideköltöztünk Magyarországra 2004-ben azonnal kerestem egy tánciskolát, ahol tudtam folytatni a tánc karrieremet, ahol az első magyar tanárom Juhász Györgyi volt. 2006-ban kezdtem el versenyezni magyar szí­nekben az akkori párommal “C” osztályban. Jelenleg Gellai Tamással táncolunk és vezetjük a tánciskolát 2011 novembere óta. Azóta hazai és nemzetközi versenyeken veszünk részt professzionalista kategóriában, ahol kiemelkedő helyezéseket érünk el. 

Fontos célkitűzésem, hogy a tánciskolánkba bármely korosztályból érkező táncolni vágyó embert, a lehető legrövidebb idő alatt, megtanítsam táncolni, illetve a gyakorlatban is gyorsan felhasználható tánctudást adjak át, mindezt vidám és barátságos környezetben.

Tanfolyamunk megközelítése

Amennyiben kérdésed van tanfolyamainkkal kapcsolatban:

NÉZD MEG A GYAKORI KÉRDÉSEK MENÜPONTOT 

UGRÁS A GYAKORI KÉRDÉSEKHEZ

Írj nekünk és megválaszoljuk NEKED! 

E-MAILT ÍROK

DanceExpress ??zenet