A tánc a lábak költészete

JOHN DRYDEN

Gellai Tamás

Táncsport edző | Táncoktató | Egyesületi Elnök

1994-ben iratkoztam be tánciskolába Csepelen a Radnóti Miklós Művelődési Házban és tettem meg első tánclépéseimet, ahol nagyon megszerettették velem ezt a műfajt az akkori tanáraim Somkuti Annamária és Mihály János táncpedagógusok. 1995 óta versenyzem latin -és standard táncokból, s számos megmérettetésen vettem részt, több országos bajnokságon, magyar bajnokságon, nemzetközi táncversenyen is kiemelkedő helyezéseket értem el latin táncokból. A Kubai Salsával 9 éve kerültem szorosabb kapcsolatba, s azóta is számos tanítványommal szeretettem meg ezt a vérpezsdítő táncot.

A tánc iránti szeretetem mind a mai napig kitart, s ezt a szenvedélyt adom át a Dance Express Tánciskola tánc tanfolyamain minden résztvevő számára!

Vorobchenko Darya

Táncsport edző | Táncoktató

1996-ban ismerkedtem meg a társastánccal még az óvodában, Ukrajnában, szülővárosomban Szumyban. A társastáncon kívül foglalkoztam még balettel és néptánccal is. Amikor ideköltöztünk Magyarországra 2004-ben azonnal kerestem egy tánciskolát, ahol tudtam folytatni a tánc karrieremet, ahol az első magyar tanárom Juhász Györgyi volt. 2006-ban kezdtem el versenyezni magyar színekben az akkori párommal “C” osztályban. Jelenleg Gellai Tamással táncolunk és vezetjük a tánciskolát 2011 novembere óta. Azóta hazai és nemzetközi versenyeken veszünk részt professzionalista kategóriában, ahol kiemelkedő helyezéseket érünk el. 

Fontos célkitűzésem, hogy a fiatal generációnak amelett, hogy megtanítjuk a társastáncok alaplépéseit, a gyerekeket a táncórákon a kitartásra, szorgalomra és önfegyelemre is neveljem. A versenyeken elért szép eredmények pedig magabiztosságot adnak a fiataloknak, ami a mai világban rendkívül fontos, hiszen tudjuk, hogy ügyes és kiegyensúlyozott gyermekből válhat csak igazán sikeres felnőtt.

Galéria tanárokról | A képeket készítette: Radnai Zoltán

A tánciskola tanárai versenyen:

GELLAI TAMÁS ÉS VOROBCSHENKO DARYA – 2019 | WDC AMAZING WIENNA | PROFI LATIN DÖNTŐ | SAMBA

Látogass el youtube oldalunkra még több videóért!

Tudj meg még többet tanárainkról!

Látogass el BLOG oldalukra, amelyet ide kattintva elérhetsz!