Gyere táncolj velünk Te is Csepel szívében!

Gyere táncolj velünk Te is Csepel szívében!

Tedd meg nálunk első tánclépéseidet! Nem fogod megbánni!

Táncolni szeretnél, de nem tudod, hogyan kezdj bele?

A legjobb helyen jársz, ne keresgélj tovább, nálunk megtalálsz mindent, ami TÁNC!

Gyors fejlődés

Óráinkon gyakorlatias tánctudást adunk át a lehető legegyszerűbb módon, minden hókuszpókusz, elmélet és mellébeszélés nélkül. Tanáraink számára fontos, hogy a tanfolyamainkon résztvevők a lehető legjobban sajátítsák el a táncok alapjait.

Barátságos környezet

Táncóráink helyszínét gondosan választottuk, hogy jól érezzétek magatokat a tánctanulás során. Tánctermeink könnyen megközelíthetőek, barátságos, családias hangulatban tanulhattok nálunk.

Kedvező árak

Árainkat úgy alakítottuk, hogy mindenkinek számára elérhetőek legyenek tanfolyamaink, s folyamatos kedvezményeket biztosítunk a jelentkezők számára!

Tánciksolánk újranyitotta kapuit június 2-tól!

Örömmel tudatjuk a táncolni vágyókkal, hogy tánciskolánk újranyitotta kapuit! Várunk minden táncolni vágyót új nyári tanfolyamainkra!

Hamarosan induló új csoportokról a “tanfolyamok” menüpontban olvashattok!

Gyere Te is táncolj velünk Csepel szívében!

Induló tánctanfolyamaink

Itt találjátok legfrissebb induló tanfolyamainkat, melyekre az Online Jelentkezés menüpontban tudtok jelentkezni!
Fittánc
FITTÁNC csak Hölgyeknek! Fittánc tanfolyamunk azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék fitten tartani magukat, a tánc erejével. Ha unod már az aerobikot, a futásra meg a...
Bővebben "Fittánc"
Kubai Salsa
KUBAI SALSA TANFOLYAM Gyere tanulj meg nálunk Salsázni! Kubai Salsa tanfolyamunkon lehetőséged nyílik, hogy felszabadultan eltölts egy vidám, barátságos hangulatú órát, ahol elfelejted a napi...
Bővebben "Kubai Salsa"
Gyermek Társastánc
GYERMEK TÁRSASTÁNC TANFOLYAM Gyere és tanulj meg táncolni nálunk! Olyan 7-16 éves korú gyermekek jelentkezését várjuk gyermek társastánc tanfolyamunkra, akik szeretnének megismerkedni a standard -...
Bővebben "Gyermek Társastánc"
Felnőtt Társastánc
FELNŐTT TÁRSASTÁNC A legismertebb klasszikus társastáncokat sajátíthatod el a felnőtt társastánc tanfolyamokon, melyek között több közismert tánc is szerepel. Nemcsak fiatalok, hanem idősebbek is elkezdhetik...
Bővebben "Felnőtt Társastánc"

További lehetőségek tánciskolánkban:

Esküvői Táncoktatás

Kápráztassa el esküvői táncával a nagyközönséget!

Mi nem csupán lépéskombinációkat, vagy koreográfiákat kínálunk, hanem a táncok élvezetét is átadjuk óráinkon, hiszen az a legfontosabb számunkra, hogy az esküvő napján mindenkit levegyetek a lábáról produkciótokkal!

Miért magánóra?

Nem szereted a tömeget, vagy csak egyéni időbeosztásban szeretnél megtanulni táncolni, akkor neked magánórára van szükséged!

Szalagavató táncoktatás

Jó helyen jársz, ne kattints tovább!

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező tanáraink vállalják keringőkosztálytáncok és évfolyamkeringők betanítását rövid határidővel, figyelembe véve egyedi ötleteiteket, elképzeléseiteket, zenei ízléseteket!

Orosz nyelvű táncoktatás

Бальные танцы для детей

Спортивные бальные танцы для детей — это увлекательный, полезный и приятный досуг. Они представляют собой искусство и спорт одновременно. Если вы хотите, чтобы ваш ребенок гармонично развивался, то записать его в школу бальных танцев станет отличным решением. Это целый неповторимый и своеобразный мир грации и красоты, с большим количеством различных событий, танцевальных звезд и возможностей.

Versenyzői híreink

Itt olvashatjátok versenyzőink eredményeit és róluk szóló táncos híreket!