Infovonal: +36 20 966 51 52 | E-mail: info@danceexpress.hu

TARTALMAS HÉT A CSEPELI TÁNCOSOK ÉLETÉBEN!

Gellai Tamás és Vorobchenko Darya | az egyesület vezető edzői

Egy hét alatt több esemény is történt a csepeli táncosok életében. Elsőként egy intenzív nappal kezdték, ahol technikailag fejlődhettek táncosaik, majd Angliában, Blackpoolban versenyeztek egyesületünk vezető táncos-tanárai, ezután aláírták a Csepeli Sportsziget Program szerződését. 

Táncosaink életében nagyon fontos a technikai fejlődés, hiszen versenysport lévén, táncversenyeken mérik össze tudásukat, más egyesület, illetve más ország táncosaival. Ennek érdekében egyesületünkben minden hónapban igyekszik intenzív napot, vagy tábort szervezni. Ezen a hétvégén is DEXTER CAMP néven zajlott a versenytáncos intenzív nap, ahol számos páros vett részt egyaránt az utánpótlás és a felnőtt korosztályból.

Anglia – Blackpool

Egyesületünk vezető párosa és edzői, Gellai Tamás és Vorobchenko Darya, első Blackpool versenyükön vehettek részt, ahol Profi Latin Amerikai táncok világbajnokságán táncoltak, több mint 110 induló között. Az első körből továbbjutva az 1/16 döntőig a 74. helyen végeztek egyedüli magyarként. Ezúton is gratulálunk a szép eredményhez.

Csepeli Sportsziget Program

Borbély Lénárd Csepel Polgármestere és Gellai Tamás egyesületünk elnöke

A csepeli sportegyesületek összefogásával létrejött a csepeli sportsziget program, amelyhez egyesületünk is csatlakozott. A szerződés aláírásával sok új lehetőség nyílik meg a helyi sportegyesületek számára. Több közös rendezvény, továbbképzés, utánpótlás szervezés és a sportok közötti átjárhatóság is a terítékre kerül a program pontjaiban, amely szorosabb együttműködést biztosít az önkormányzat és a sportegyesületek között. 

Galéria

DanceExpress ??zenet