Infovonal: +36 20 966 51 52 | E-mail: info@danceexpress.hu

Egy nap alatt négy tánc?

Ez hogyan lehetséges?

Kevés az időd, nem tudsz minden héten járni a tanfolyamokra?

Akkor a FELNŐTT TÁRSASTÁNC INTENZÍV NAPOT neked találtuk ki!

Ezen a napon lehetőséged nyílik 4 tánc alaplépéseinek elsajátítására úgy, hogy azt magabiztosan el tud táncolni a nap végére. Tanáraink segítségedre lesznek mindvégig, hogy a lehető leggyorsabban szerezz gyakorlatias tánctudást. Intenzív napunk négy táncot foglal magába, amely könnyen tanulható lépéseket tartalmaz, pont azért, hogy a siker garantált legyen.

Mennyi időt vesz igénybe egy ilyen intenzív nap?

Összesen 4 óra tánctanítást foglal magába kisebb szünetekkel, hogy mindenki tudjon regenerálódni és egy kicsit kiszellőztetni a fejét. Az órák 10.00-15.00-ig bezárólag kerülnek megrendezésre, a szüneteket is beleszámítva.

Milyen táncot tanulhatok az kezdő felnőtt Társastánc intenzív napon?

Az intenzív napon tanulható táncok az Angol keringő | Rocky | Tango | Mambo lesz!

KEZDŐ FELNŐTT TÁRSASTÁNC INTENZÍV NAP ÁPRILISBAN!

Információk a KEZDŐ FELNŐTT TÁRSASTÁNC intenzív napról:

Dátum:2024. április 13. Szombat
Időpont:10.00-15.00
Tanár:Gellai Tamás és Vorobchenko Darya
Terem:Dex I. terem
Ár: 10.000 Ft/fő (teljes nap)

FONTOS INFORMÁCIÓ, HOGY KEZDŐ FELNŐTT TÁRSASTÁNC INTENZÍV NAPUNKRA CSAK PÁRBAN LEHET JELENTKEZNI!

Tánciskolánk megközelítése

Amennyiben Te is szeretnél részt venni KEZDŐ FELNŐTT TÁRSASTÁNC INTENZÍV NAPON, kérlek küld el jelentkezésedet az alábbi gomb megnyomásával!

Tanáraink

Gellai Tamás

Egyesületi Elnök | Táncsport edző | Táncoktató

1994-ben iratkoztam be tánciskolába Csepelen a Radnóti Miklós Művelődési Házban és tettem meg első tánclépéseimet, ahol nagyon megszerettették velem ezt a műfajt az akkori tanáraim Somkuti Annamária és Mihály János táncpedagógusok. 1995 óta versenyzem latin -és standard táncokból, s számos megmérettetésen vettem részt, több országos bajnokságon, magyar bajnokságon, nemzetközi táncversenyen is kiemelkedő helyezéseket értem el latin táncokból. A Kubai Salsával 9 éve kerültem szorosabb kapcsolatba, s azóta is számos taní­tványommal szeretettem meg ezt a vérpezsdí­tő táncot.

A tánc iránti szeretetem mind a mai napig kitart, s ezt a szenvedélyt adom át a Dance Express Tánciskola tánc tanfolyamain minden résztvevő számára!

Vorobchenko Darya

Táncsport edző | Táncoktató

1996-ban ismerkedtem meg a társastánccal még az óvodában, Ukrajnában, szülővárosomban Szumyban. A társastáncon kí­vül foglalkoztam még balettel és néptánccal is. Amikor ideköltöztünk Magyarországra 2004-ben azonnal kerestem egy tánciskolát, ahol tudtam folytatni a tánc karrieremet, ahol az első magyar tanárom Juhász Györgyi volt. 2006-ban kezdtem el versenyezni magyar szí­nekben az akkori párommal “C” osztályban. Jelenleg Gellai Tamással táncolunk és vezetjük a tánciskolát 2011 novembere óta. Azóta hazai és nemzetközi versenyeken veszünk részt professzionalista kategóriában, ahol kiemelkedő helyezéseket érünk el. 

Fontos célkitűzésem, hogy a tánciskolánkba bármely korosztályból érkező táncolni vágyó embert, a lehető legrövidebb idő alatt, megtanítsam táncolni, illetve a gyakorlatban is gyorsan felhasználható tánctudást adjak át, mindezt vidám és barátságos környezetben.

Amennyiben kérdésed van tanfolyamainkkal kapcsolatban:

NÉZD MEG A GYAKORI KÉRDÉSEK MENÜPONTOT 

UGRÁS A GYAKORI KÉRDÉSEKHEZ

Írj nekünk és megválaszoljuk NEKED! 

E-MAILT ÍROK

DanceExpress ??zenet