Üdvözöllek a Dance Express Tánciskola weboldalán!
Tánctanfolyamok, Versenyzői hírek, Táncos Rendezvények, Fellépések,
Versenytánc, Társastánc, Kubai Salsa, Fittánc, Esküvői Táncoktatás

dominikviragsundanceTomiDasaandrissariMíg párosaink itthon léptek parkettre csodás eredményekkel gazdagítva egyesületünk hírnevét, addig edzőink Gellai Tamás és Vorobchenko Darya is képviselte klubbunkat Olaszországban, a Venetian Grand Prix elnevezésű WDO latin nemzetközi versenyen, ahol a dobogó második fokára állhattak profi latin kategóriában. Horváth András és Újcz-Méri Sára kettősünk, pedig WDO Junior Latin Világbajnokság középdöntőjébe jutva a 8. helyezést érte el első világbajnoki megmérettetésén. További osztályos párosaink két helyszínen táncoltak. Szombaton Baján a Sundance Kupán, majd vasárnap Nagykanizsán az Eraklin Kupán. Sebők Roland és Sebők Nilla testvérpárosunk C junior I. latin és C junior II. latin kategóriában is 4. helyezést ért el. Noé Dominik és Szalai Virág E Ifjúsági latin kategóriában aranyérmet szerzett.

rolinillaeraklin

Fáradhatatlan testvérpárosunk Sebők Roland és Sebők Nilla nem elégedett meg a szombati negyedik helyezéssel, rajthoz állt a vasárnapi napon is Nagykanizsán az Eraklin kupán is, ahol C junior II. latin kategóriában ezüstérmet, majd C junior I. latin kategóriában aranyat szerzett.

 

Minden párosnak gratulálunk a szép eredményhez!

 

SZOMBATI EREDMÉNYEK:

SEBŐK ROLAND ÉS SEBŐK NILLA - Sundance Kupa - Baja - 2019.11.02.

 LATIN C osztály Junior I. 4. helyezés
 LATIN C osztály Junior II. 4. helyezés

 

NOÉ DOMINIK ÉS SZALAI VIRÁG - Sundance Kupa - Baja - 2019.11.02.

 LATIN E osztály Ifjúsági 1. helyezés

 

HORVÁTH ANDRÁS ÉS ÚJCZ-MÉRI SÁRA - OLASZORSZÁG - VENETIAN GRAND PRIX - WDO Junior Világbajnokság - 2019.11.02.

 LATIN WDO Junior VB Junior 8. helyezés

 

GELLAI TAMÁS ÉS VOROBCHENKO DARYA - OLASZORSZÁG - VENETIAN GRAND PRIX - WDO Profi Latin - 2019.11.02.

 LATIN WDO Profi Latin Felnőtt  2. helyezés

 

VASÁRNAPI EREDMÉNYEK:

SEBŐK ROLAND ÉS SEBŐK NILLA - Eraklin Kupa - Nagykanizsa - 2019.11.03.

 LATIN C osztály Junior II. 2. helyezés
 LATIN C osztály Junior I. 1. helyezés

 

 

JANUÁRBAN INDULÓ TÁNCTANFOLYAMAINK:

Híreink

 • 14 nov. 2018

  Egy nap alatt Érsekújvár és Bachata Workshop!

  Friss híreink

  2018. november 11-én sűrű program elé néztünk, hisz "C"osztályos párosunk Horváth András - Ujcz-Méri Sára kettősünk parkettre lépett a Szlovák klubközi versenyen Érsekújváron, estére pedig Bachata Wor...
 • 05 okt. 2018

  Köszönet nyilvánítás

  Friss híreink

  Kedves Olvasók! Ezúton szeretnénk megköszönni azoknak, akik adójuk 1%-át felajánlva a DANCE EXPRESS TÁNC SPORT EGYESÜLET munkáját támogatták idén! Reméljük jövő évben még többen fordulnak felénk bizal...

JANUÁRBAN induló tanfolyamaink:

Felnőtt Társastánc

Felnőtt Társastánc 18-99 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: JANUÁR 29. SZERDA CSAK PÁRBAN LEHET JELENTKEZNI!

Bővebben

Kubai Salsa

Kubai Salsa 16-99 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: VÁRHATÓ INDULÁS 2020. ÁPRILIS

Bővebben

Gyermek Társastánc

Gyermek Társastánc 7-16 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: JANUÁR 20. HÉTFŐ A FIÚKNAK AZ ELSŐ HÓNAP INGYENES!

Bővebben

Fittánc

Fittánc csak Nőknek! 18-99 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: JANUÁR 20. HÉTFŐ

Bővebben

További lehetőségek tánciskolánkban:

/Esküvői%20Táncoktatás
Kedves Jegyespár! Közeleg a nagy nap, s még nem tudjátok, hogy mit fogtok táncolni? A legjobb helyen jártok! Mi segítünk Nektek az esküvői táncotok elkészítésében az első lépéstől a nagy napig!
/Szalagavató%20Táncoktatás
Kedves végzős diákok! Egyedi koreográfiákkal évfolyamkeringők, osztálytáncok, osztálykeringők betanításában állunk rendelkezésetekre. Kérjétek árajánlatunkat elérhetőségeink egyikén.
/Magánórák
Egyedi időbeosztásod van? Saját ütemben szeretnél haladni? A magánóra a legjobb lehetőség számodra, legyen ez társastánc vagy salsa Mi a rendelkezésedre állunk. Egyeztess időpontot és kezdj bele a sűrűjébe.
/Orosz%20nyelvű%20tánctanítás
Спортивные бальные танцы для детей — это увлекательный, полезный и приятный досуг. Они представляют собой искусство и спорт одновременно. Если вы хотите, чтобы ваш ребенок гармонично развивался, то записать его в школу бальных танцев станет отличным решением. Это целый неповторимый и своеобразный мир грации и красоты, с большим количеством различных событий, танцевальных звезд и возможностей.

Miért válassz minket?

A Dance Express Tánciskola csapata gyakorlott tánc tanárokból áll. Nekünk az a legfontosabb, hogy tanfolyamaink résztvevői a lehető legjobban el tudják sajátítani a táncok alapjait. Amennyiben szeretnél magasabb szinten is foglalkozni a tánccal, vagy akár versenyeken részt venni, nálunk ezt is megteheted! Lehetőséget biztosítunk a kezdő tanfolyamok elvégzése után csatlakozni versenycsoportunkhoz, s ott folytatni a táncok technikájának elsajátítását.

Gyors fejlődés

Óráinkon gyakorlatias tánctudást adunk át a lehető legegyszerűbb módon, minden hókuszpókusz, elmélet és mellébeszélés nélkül. Tanáraink számára fontos, hogy a tanfolyamainkon résztvevők a lehető legjobban sajátítsák el a standard -és latin-amerikai táncokat.

Barátságos környezet

Táncóráink helyszínét gondosan választottuk, hogy jól érezzétek magatokat a tánctanulás során. Tánctermeink könnyen megközelíthetőek, barátságos, családias hangulatban tanulhattok nálunk.

Kedvező árak

Árainkat úgy alakítottuk, hogy mindenkinek számára elérhetőek legyenek tanfolyamaink, s folyamatos kedvezményeket biztosítunk a jelentkezők számára!

Gyakori kérdések mielőtt táncolni indulsz:

Milyen tanfolyamot válasszak?
Mennyi idő alatt tanulhatok meg kezdő szinten táncolni?
Meddig tart egy tanfolyam?
Lesz-e párom, illetve lehet-e pár nélkül jelentkezni?
Milyen felszerelésben táncolhatok?