Üdvözöljük a DANCE EXPRESS TÁNCISKOLA honlapján!
Tánctanfolyamok, Versenyzői hírek, Táncos Rendezvények, Fellépések,
Versenytánc, Társastánc, Kubai Salsa, Fittánc, Esküvői Táncoktatás

IMG 5714Hétvégén Szombathelyen jártunk párosainkkal, ahol ismét szép eredményekkel gazdagodott egyesületünk. 2019. október 19-én került megrendezésre Szombathelyen az ISIS DANCE OPEN elnevezésű Klubközi és Meghívásos Nemzetközi Nyílt Táncverseny, ahol egyesületünk hét párossal képviseltette magát. A csodás környezet és fantasztikus hangulat meghozta párosaink számára a szép eredményeket is. Molnár Ádám és Sass Kincső Gyermek korosztályos párosunk kezdett, akik a korosztályukban felállhattak a dobogó legfelső fokára, eggyel magasabb korosztályban népes mezőnyben a döntőbe jutva, a második helyezést érték el. Sebők Roland és Sebők Nilla  testvérpárosunk a korosztályában ezüstéremmel, míg eggyel magasabb korosztályban a döntőbe jutva az 5. helyen zárt. Ivánczi Benedek és Szvetnyik Emese a korosztályában aranyérmet, és eggyel magasabb korosztályban pedig ezüstérmet szerzett. Horváth András és Újcz Méri Sára magasosztályos párosunk junior kategóriában a dobogó legfelső fokára állhatott, majd ifjúsági kategóriában 4. helyen zárt. Lóczi Gergő (Napfény TSE) és Filip Fruzsina felnőtt magasosztályos párosunk 4. helyezést, míg Lekly Dominik (Oktogon TSE) és Szöllősy Blanka kettős az 5. helyen végzett ugyanebben a kategóriában. Újonan igazolt párosunk Bánáti Marcell és Józsa Janka (Ritmo STE) két versenyszámban is parkettre állt, "A" osztályban a dobogó harmadik fokára táncolta fel magát, míg a táncverseny meghívásos részén a döntőbe jutva a 4. helyezést érte el. Gratulálunk minden dexes párosnak a szép eredményhez! 

 

MOLNÁR ÁDÁM és SASS KINCSŐ - ISIS DANCE OPEN - SZOMBATHELY - 2019.10.19.

 LATIN E osztály  GYERMEK II. 1. helyezés
 LATIN E osztály JUNIOR I. 2. helyezés

 

SEBŐK ROLAND és SEBŐK NILLA - ISIS DANCE OPEN - SZOMBATHELY - 2019.10.19.

 LATIN C osztály JUNIOR I. 2. helyezés
 LATIN C osztály JUNIOR II. 5. helyezés

 

IVÁNCZI BENEDEK és SZVETNYIK EMESE - ISIS DANCE OPEN - SZOMBATHELY - 2019.10.19.

 LATIN C osztály JUNIOR II. 1. helyezés
 LATIN C osztály IFJÚSÁGI 2. helyezés

 

HORVÁTH ANDRÁS és ÚJCZ-MÉRI SÁRI - ISIS DANCE OPEN - SZOMBATHELY - 2019.10.19.

 LATIN B osztály JUNIOR II. 1. helyezés
 LATIN B osztály IFJÚSÁGI 4. helyezés

 

LÓCZI GERGŐ (Napfény TSE) és FILIP FRUZSINA - ISIS DANCE OPEN - SZOMBATHELY - 2019.10.19.

 LATIN B osztály FELNŐTT 4. helyezés

 

LEKLY DOMINIK (Oktogon TSE) és SZÖLLŐSY BLANKA - ISIS DANCE OPEN - SZOMBATHELY - 2019.10.19.

 LATIN B osztály IFJÚSÁGI 7. helyezés
 LATIN B osztály FELNŐTT 5. helyezés

 

BÁNÁTI MARCELL és JÓZSA JANKA (Ritmo TSE) - ISIS DANCE OPEN - SZOMBATHELY - 2019.10.19. 

 LATIN A osztály FELNŐTT 3. helyezés
 LATIN MEGHÍVÁSOS FELNŐTT 4. helyezés

GRATULÁLUNK MINDEN PÁROSNAK!

IMG 5664IMG 5677IMG 5712

SZEPTEMBERBEN INDULÓ TÁNCTANFOLYAMAINK:

Híreink

 • 14 nov. 2018

  Egy nap alatt Érsekújvár és Bachata Workshop!

  Friss híreink

  2018. november 11-én sűrű program elé néztünk, hisz "C"osztályos párosunk Horváth András - Ujcz-Méri Sára kettősünk parkettre lépett a Szlovák klubközi versenyen Érsekújváron, estére pedig Bachata Wor...
 • 05 okt. 2018

  Köszönet nyilvánítás

  Friss híreink

  Kedves Olvasók! Ezúton szeretnénk megköszönni azoknak, akik adójuk 1%-át felajánlva a DANCE EXPRESS TÁNC SPORT EGYESÜLET munkáját támogatták idén! Reméljük jövő évben még többen fordulnak felénk bizal...

SZEPTEMBERBEN induló tanfolyamaink:

Felnőtt Társastánc

Felnőtt Társastánc 18-99 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: SZEPTEMBER 24. KEDD! JELENTKEZÉS CSAK PÁRBAN!

Bővebben

Kubai Salsa

Kubai Salsa 16-99 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: SZEPTEMBER 23. HÉTFŐ! JELENTKEZÉS CSAK PÁRBAN!

Bővebben

Gyermek Társastánc

Gyermek Társastánc 7-16 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: SZEPTEMBER 23. HÉTFŐ! FIÚKNAK ELSŐ HÓNAP INGYENES!

Bővebben

Fittánc

Fittánc csak Nőknek! 18-99 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: OKTÓBER 8. KEDD!

Bővebben

További lehetőségek tánciskolánkban:

/Esküvői%20Táncoktatás
Kedves Jegyespár! Közeleg a nagy nap, s még nem tudjátok, hogy mit fogtok táncolni? A legjobb helyen jártok! Mi segítünk Nektek az esküvői táncotok elkészítésében az első lépéstől a nagy napig!
/Szalagavató%20Táncoktatás
Kedves végzős diákok! Egyedi koreográfiákkal évfolyamkeringők, osztálytáncok, osztálykeringők betanításában állunk rendelkezésetekre. Kérjétek árajánlatunkat elérhetőségeink egyikén.
/Magánórák
Egyedi időbeosztásod van? Saját ütemben szeretnél haladni? A magánóra a legjobb lehetőség számodra, legyen ez társastánc vagy salsa Mi a rendelkezésedre állunk. Egyeztess időpontot és kezdj bele a sűrűjébe.
/Orosz%20nyelvű%20tánctanítás
Спортивные бальные танцы для детей — это увлекательный, полезный и приятный досуг. Они представляют собой искусство и спорт одновременно. Если вы хотите, чтобы ваш ребенок гармонично развивался, то записать его в школу бальных танцев станет отличным решением. Это целый неповторимый и своеобразный мир грации и красоты, с большим количеством различных событий, танцевальных звезд и возможностей.

Miért válassz minket?

A Dance Express Tánciskola csapata gyakorlott tánc tanárokból áll. Nekünk az a legfontosabb, hogy tanfolyamaink résztvevői a lehető legjobban el tudják sajátítani a táncok alapjait. Amennyiben szeretnél magasabb szinten is foglalkozni a tánccal, vagy akár versenyeken részt venni, nálunk ezt is megteheted! Lehetőséget biztosítunk a kezdő tanfolyamok elvégzése után csatlakozni versenycsoportunkhoz, s ott folytatni a táncok technikájának elsajátítását.

Gyors fejlődés

Óráinkon gyakorlatias tánctudást adunk át a lehető legegyszerűbb módon, minden hókuszpókusz, elmélet és mellébeszélés nélkül. Tanáraink számára fontos, hogy a tanfolyamainkon résztvevők a lehető legjobban sajátítsák el a standard -és latin-amerikai táncokat.

Barátságos környezet

Táncóráink helyszínét gondosan választottuk, hogy jól érezzétek magatokat a tánctanulás során. Tánctermeink könnyen megközelíthetőek, barátságos, családias hangulatban tanulhattok nálunk.

Kedvező árak

Árainkat úgy alakítottuk, hogy mindenkinek számára elérhetőek legyenek tanfolyamaink, s folyamatos kedvezményeket biztosítunk a jelentkezők számára!

Gyakori kérdések mielőtt táncolni indulsz:

Milyen tanfolyamot válasszak?
Mennyi idő alatt tanulhatok meg kezdő szinten táncolni?
Meddig tart egy tanfolyam?
Lesz-e párom, illetve lehet-e pár nélkül jelentkezni?
Milyen felszerelésben táncolhatok?