Üdvözöljük a DANCE EXPRESS TÁNCISKOLA honlapján!
Tánctanfolyamok, Versenyzői hírek, Táncos Rendezvények, Fellépések,
Versenytánc, Társastánc, Kubai Salsa, Fittánc, Esküvői Táncoktatás

DANZAKUPAHétvégén párosaink a Danza Kupán jártak, ahol számos éremmel térhettek haza. Tóth György és Tóth-Horváth  Gyöngyi párosunk előző héten teljesítette mindkét táncnemből a "C" osztályhoz szükséges kritériumokat, így ezen a hétvégén már eggyel magasabb osztályban léptek parkettára, ahol szépen bizonyítottak. Sebők Roland és Sebők Nilla testvérpárosunk a dobogó legfelső fokára állhatott mindkét kategóriában. Lekly Dominik (Oktogon TSE) és Szöllösy Blanka első itthoni versenyén a saját korosztályukban az ötödik helyezést érte el. Molnár Ádám és Sass Kincső gyermek II. korosztályos párosunk ezüstéremmel, és eggyel magasabb korosztályban pedig egy negyedik helyezéssel gazdagította egyesületünket. Noé Dominik és Szalai Virág kettősünk is remekelt hétvégén, "E" osztályban a saját korosztályában és felnőtt korosztályban is aranyéremmel zárt.

SEBŐK ROLAND ÉS SEBŐK NILLA - DANZA KUPA - BUDAPEST - 2019.10.12.

 LATIN C osztály  JUNIOR II. 1. helyezés
 LATIN B osztály JUNIOR I. 1. helyezés

 

TÓTH GYÖRGY ÉS TÓTH-HORVÁTH GYÖNGYI - DANZA KUPA - BUDAPEST - 2019.10.12.

 LATIN C osztály SENIOR I. 2. helyezés
 STANDARD C osztály SENIOR I. 1. helyezés

 

NOÉ DOMINIK ÉS SZALAI VIRÁG - DANZA KUPA - BUDAPEST - 2019.10.12.

 LATIN E osztály IFJÚSÁGI 1. helyezés
 LATIN E osztály FELNŐTT 1. helyezés

 

MOLNÁR ÁDÁM ÉS SASS KINCSŐ - DANZA KUPA - BUDAPEST - 2019.10.12.

 LATIN E osztály GYERMEK II. 2 .helyezés
 LATIN E osztály JUNIOR I. 4. helyezés

 

LEKLY DOMINIK ÉS SZÖLLÖSY BLANKA - DANZA KUPA - BUDAPEST - 2019.10.12.

 LATIN B osztály IFJÚSÁGI 5. helyezés
 LATIN B osztály FELNŐTT 10. helyezés

 

A verseny napján azok sem tétlenkedtek, akik nem álltak rajthoz, mert a DEXteremben MINI DEXTER DAY-t tartottunk számukra, amely öt páros részvételével zajlott. Íme néhány kép ízelítőül:

SZEPTEMBERBEN INDULÓ TÁNCTANFOLYAMAINK:

Híreink

 • 14 nov. 2018

  Egy nap alatt Érsekújvár és Bachata Workshop!

  Friss híreink

  2018. november 11-én sűrű program elé néztünk, hisz "C"osztályos párosunk Horváth András - Ujcz-Méri Sára kettősünk parkettre lépett a Szlovák klubközi versenyen Érsekújváron, estére pedig Bachata Wor...
 • 05 okt. 2018

  Köszönet nyilvánítás

  Friss híreink

  Kedves Olvasók! Ezúton szeretnénk megköszönni azoknak, akik adójuk 1%-át felajánlva a DANCE EXPRESS TÁNC SPORT EGYESÜLET munkáját támogatták idén! Reméljük jövő évben még többen fordulnak felénk bizal...

SZEPTEMBERBEN induló tanfolyamaink:

Felnőtt Társastánc

Felnőtt Társastánc 18-99 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: SZEPTEMBER 24. KEDD! JELENTKEZÉS CSAK PÁRBAN!

Bővebben

Kubai Salsa

Kubai Salsa 16-99 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: SZEPTEMBER 23. HÉTFŐ! JELENTKEZÉS CSAK PÁRBAN!

Bővebben

Gyermek Társastánc

Gyermek Társastánc 7-16 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: SZEPTEMBER 23. HÉTFŐ! FIÚKNAK ELSŐ HÓNAP INGYENES!

Bővebben

Fittánc

Fittánc csak Nőknek! 18-99 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: OKTÓBER 8. KEDD!

Bővebben

További lehetőségek tánciskolánkban:

/Esküvői%20Táncoktatás
Kedves Jegyespár! Közeleg a nagy nap, s még nem tudjátok, hogy mit fogtok táncolni? A legjobb helyen jártok! Mi segítünk Nektek az esküvői táncotok elkészítésében az első lépéstől a nagy napig!
/Szalagavató%20Táncoktatás
Kedves végzős diákok! Egyedi koreográfiákkal évfolyamkeringők, osztálytáncok, osztálykeringők betanításában állunk rendelkezésetekre. Kérjétek árajánlatunkat elérhetőségeink egyikén.
/Magánórák
Egyedi időbeosztásod van? Saját ütemben szeretnél haladni? A magánóra a legjobb lehetőség számodra, legyen ez társastánc vagy salsa Mi a rendelkezésedre állunk. Egyeztess időpontot és kezdj bele a sűrűjébe.
/Orosz%20nyelvű%20tánctanítás
Спортивные бальные танцы для детей — это увлекательный, полезный и приятный досуг. Они представляют собой искусство и спорт одновременно. Если вы хотите, чтобы ваш ребенок гармонично развивался, то записать его в школу бальных танцев станет отличным решением. Это целый неповторимый и своеобразный мир грации и красоты, с большим количеством различных событий, танцевальных звезд и возможностей.

Miért válassz minket?

A Dance Express Tánciskola csapata gyakorlott tánc tanárokból áll. Nekünk az a legfontosabb, hogy tanfolyamaink résztvevői a lehető legjobban el tudják sajátítani a táncok alapjait. Amennyiben szeretnél magasabb szinten is foglalkozni a tánccal, vagy akár versenyeken részt venni, nálunk ezt is megteheted! Lehetőséget biztosítunk a kezdő tanfolyamok elvégzése után csatlakozni versenycsoportunkhoz, s ott folytatni a táncok technikájának elsajátítását.

Gyors fejlődés

Óráinkon gyakorlatias tánctudást adunk át a lehető legegyszerűbb módon, minden hókuszpókusz, elmélet és mellébeszélés nélkül. Tanáraink számára fontos, hogy a tanfolyamainkon résztvevők a lehető legjobban sajátítsák el a standard -és latin-amerikai táncokat.

Barátságos környezet

Táncóráink helyszínét gondosan választottuk, hogy jól érezzétek magatokat a tánctanulás során. Tánctermeink könnyen megközelíthetőek, barátságos, családias hangulatban tanulhattok nálunk.

Kedvező árak

Árainkat úgy alakítottuk, hogy mindenkinek számára elérhetőek legyenek tanfolyamaink, s folyamatos kedvezményeket biztosítunk a jelentkezők számára!

Gyakori kérdések mielőtt táncolni indulsz:

Milyen tanfolyamot válasszak?
Mennyi idő alatt tanulhatok meg kezdő szinten táncolni?
Meddig tart egy tanfolyam?
Lesz-e párom, illetve lehet-e pár nélkül jelentkezni?
Milyen felszerelésben táncolhatok?