Üdvözöllek a Dance Express Tánciskola weboldalán!
Tánctanfolyamok, Versenyzői hírek, Táncos Rendezvények, Fellépések,
Versenytánc, Társastánc, Kubai Salsa, Fittánc, Esküvői Táncoktatás

Versenyzői híreink

dexausztria

A DEX csapata Bécsben járt 2019. december 13-án az AMAZING VIENNA elnevezésű WDC által szervezett nemzetközi versenyen, ahol egyesületünk számos táncosa és tanárai is parkettre léptek. Horváth András Máté és Újcz-Méri Sára Ifjúsági Latin kategóriában a 4. helyen, Nyilas Dániel és Szabó Karol a 7. helyen, míg Bánáti Marcell és Józsa Janka a 2. helyen végzett. Felnőtt latin kategóriában Lóczi Gergő és Filip Fruzsina a 12. helyen, Nyilas Dániel és Szabó Karol 18. helyen, Bánáti Marcell és Józsa Janka a 8. helyen zártak. Gellai Tamás és Vorobchenko Darya, az egyesület vezető párosa és tanárai profi latin kategóriában az 5. helyezést érték el.

Minden párosnak ezúton is gratulálunk!
 

belgiumAz elmúlt hétvégén három páros állt parkettre egyesületünkből, három helszínen. A hazai rendezésű Felnőtt Latin Ranglista versenynek Kiskunhalas adott otthont, ahol Mizser Tamás és Fülöp Zsuzsanna (Oktogon TSE) párosunk népes mezőnyben a 31. helyezést érte el. Nemzetközi viszonylatban Nyílt bajnokságon a Maribor Open elnevezésű WDSF open versenyen Bánáti Marcell és Józsa Janka (Ritmo STE) kettősünk számos versenyszámban remekelt, U21-ben 11. helyen, Open Ifjúsági latin kategóriában 10. helyen, Felnőtt "A" osztály latin kategóriában 6. helyen, míg WDSF OPEN LATIN kategóriában az 50. helyen végzett. Gellai Tamás és Vorobchenko Darya az egyesületünk Profi párosa és edzői pedig Belgiumban, Herenten táncolhattak döntőt, ahol a dobogó második fokára léphettek fel.

Gratulálunk ezúton is minden párosnak!

 

 

 

 

 

 

 

 

MIZSER TAMÁS és FÜLÖP ZSUZSANNA (Oktogon TSE) - KISKUNHALAS - 2019.november 30.

 LATIN RANGLISTA VERSENY FELNŐTT 31. helyezés

 

BÁNÁTI MARCELL és JJÓZSA JANKA (Ritmo STE) - SZLOVÉNIA - MARIBOR - 2019.november 30-december 1.

 LATIN WDSF OPEN   IFJÚSÁGI  10. helyezés
 LATIN "A" osztály FELNŐTT 6. helyezés
 LATIN WDSF OPEN U21 11. helyezés
 LATIN WDSF OPEN  FELNŐTT 50. helyezés

 

GELLAI TAMÁS és VOROBCHENKO DARYA - BELGIUM - HERENT - 2019. november 30.

 LATIN WDC PROFI  FELNŐTT 2. helyezés

jankamarcimaribortomidasabelgium2019

 

DANIKAROLAz elmúlt hétvégén Budapesten versenyeztek párosaink a Bem Kupa elnevezésű klubközi versenyen, ahol Molnár Ádám és Sass Kincső "E" gyermek II. latin kategóriás párosunk saját korosztályában és eggyel magasabb junior I.-es korcsoportban is bronzérmes helyen végzett. Ádám és Kincső ezzel a szép eredménnyel zárta le az "E" osztály, mivel minden kritériumot teljesítettek a "D" osztályba lépéshez. Nyilas Dániel és Szabol Karol "B" felnőtt latin kategóriában az 5 fős mezőnyben ezüstérmet szerzett. 

Ezúton is gratulálunk mindkét párosnak!

 

 MOLNÁR ÁDÁM és SASS KINCSŐ - BEM Kupa - 2019.11.24. - BUDAPEST

 LATIN "E" osztály GYERMEK II. 3. helyezés
 LATIN "E" osztály JUNIOR I. 3. helyezés

 

 NYILAS DÁNIEL és SZABÓ KAROL - BEM Kupa - 2019.11.24. - BUDAPEST

 LATIN "B" osztály FELNŐTT 2. helyezés

RolandNillaorszagos2019. november 16-án került megrendezésre az idei "C" osztályos Országos Bajnokság Kozármislenyben, ahol két párosunk lépett parkettre. Ivánczi Benedek és Szvetnyik Emese junior II. latin kategóriában döntőbe jutva a 6. helyen végzett. Sebők Roland és Sebők Nilla testvérpárosunk pedig junior I. latin kategóriában elhozta az országos bajnoki címet, ezzel teljesítve a feltételeket az eggyel magasabb osztályba jutáshoz. Ezúton is gratulálunk mindkét párosnak a szép eredményhez.

 

 

 

IVÁNCZI BENEDEK és SZVETNYIK EMESE - 2019.november 16. - C ORSZÁGOS BAJNOKSÁG - Kozármisleny

 LATIN C osztály Junior II. 6. helyezés

 

SEBŐK ROLAND és SEBŐK NILLA - 2019.november 16. - C ORSZÁGOS BAJNOKSÁG - Kozármisleny

 LATIN C osztály Junior I. 1. helyezés

DANIKAROLEzen a hétvégén 4 helyszínen álltak parkettre táncosaink! Siófokon klubközi versenyen Molnár Ádám és Sass Kincső, akik a "E" gyermek II. latin kategóriában az ezüstérmet szerezték meg, junior korcsoportban pedig a döntőbe jutva a 4. helyen végeztek. Noé Dominik és Szalai Virág "E" ifjúsági és felnőtt latin korcsoportban egyaránt aranyéremmel gazdagodott. Sebők Roland és Sebők Nilla "C" junior I. latin kategóriában aranyérmet, míg junior II. korcsoportban a 4. helyen végzett. Nyilas Dániel és Szabó Karol első "B" osztályos versenyén a dobogó harmadik fokára állhatott. 

Két párosunk Szlovákiában Érsekújváron csillogtatta meg tudását, ahol Lóczi Gergő és Filip Fruzsina "B" felnőtt latin kategóriában az 5. helyezést érte el, illetve a Felnőtt Latin Ranglista versenyen 20. helyezést érte el. Horváth András és Újcz-Méri Sára kettős Junior Latin Ranglistán a döntőbe jutva a 6. helyen végzett. 

Szentesen Nyilt Nemzetközi Versenyt rendezett meg a Szilver TSE, ahol Ifjúsági Latin Open kategóriában Bánáti Marcell és Józsa Janka a döntőbe jutva az 5. helyen végzett.

Mizser Tamás és Fülöp Zsuzsi a hétvégén Kűr Latin Európa Bajnokságon vesznek részt, amint kapunk hírt az eredményről, frissítjük a hírt.

ANDRISSARAERSEKGERGOFRUZSIERSEKrolandnillasiofok

 

MOLNÁR ÁDÁM és SASS KINCSŐ - C&M Kupa - Siófok - 2019.11.09.

 LATIN  E osztály Gyermek II. 2. helyezés
 LATIN E osztály Junior I. 4. helyezés

 

NOÉ DOMINIK és SZALAI VIRÁG - C&M Kupa - Siófok - 2019.11.09.

 LATIN E osztály Ifjúsági 1. helyezés
 LATIN E osztály Felnőtt 1. helyezés

 

SEBŐK ROLAND és SEBŐK NILLA - C&M Kupa - Siófok - 2019.11.09.

 LATIN C osztály Junior I. 1. helyezés
 LATIN C osztály Junior II. 4. helyezés

NYILAS DÁNIEL és SZABÓ KAROL - C&M Kupa - Siófok - 2019.11.09.

 LATIN B osztály Felnőtt 3. helyezés

 

Horváth András és Újcz-Méri Sára - Szlovákia - Érsekújvár - 2019.11.09.

 LATIN RANGLISTA JUNIOR 6. helyezés

 

LÓCZI GERGŐ és FILIP FRUZSINA - Szlovákia - Érsekújvár - 2019.11.09.

 LATIN B osztály Felnőtt 5. helyezés
 LATIN RANGLISTA Felnőtt 20. helyezés

 

BÁNÁTI MARCELL és JÓZSA JANKA - Szentes Open - 2019.11.09.

 LATIN OPEN Ifjúsági 5. helyezés

JANUÁRBAN INDULÓ TÁNCTANFOLYAMAINK:

Híreink

 • 14 nov. 2018

  Egy nap alatt Érsekújvár és Bachata Workshop!

  Friss híreink

  2018. november 11-én sűrű program elé néztünk, hisz "C"osztályos párosunk Horváth András - Ujcz-Méri Sára kettősünk parkettre lépett a Szlovák klubközi versenyen Érsekújváron, estére pedig Bachata Wor...
 • 05 okt. 2018

  Köszönet nyilvánítás

  Friss híreink

  Kedves Olvasók! Ezúton szeretnénk megköszönni azoknak, akik adójuk 1%-át felajánlva a DANCE EXPRESS TÁNC SPORT EGYESÜLET munkáját támogatták idén! Reméljük jövő évben még többen fordulnak felénk bizal...

JANUÁRBAN induló tanfolyamaink:

Felnőtt Társastánc

Felnőtt Társastánc 18-99 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: JANUÁR 29. SZERDA CSAK PÁRBAN LEHET JELENTKEZNI!

Bővebben

Kubai Salsa

Kubai Salsa 16-99 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: VÁRHATÓ INDULÁS 2020. ÁPRILIS

Bővebben

Gyermek Társastánc

Gyermek Társastánc 7-16 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: JANUÁR 20. HÉTFŐ A FIÚKNAK AZ ELSŐ HÓNAP INGYENES!

Bővebben

Fittánc

Fittánc csak Nőknek! 18-99 éves korig

Kezdő tanfolyam indulásának időpontja: JANUÁR 20. HÉTFŐ

Bővebben

További lehetőségek tánciskolánkban:

/Esküvői%20Táncoktatás
Kedves Jegyespár! Közeleg a nagy nap, s még nem tudjátok, hogy mit fogtok táncolni? A legjobb helyen jártok! Mi segítünk Nektek az esküvői táncotok elkészítésében az első lépéstől a nagy napig!
/Szalagavató%20Táncoktatás
Kedves végzős diákok! Egyedi koreográfiákkal évfolyamkeringők, osztálytáncok, osztálykeringők betanításában állunk rendelkezésetekre. Kérjétek árajánlatunkat elérhetőségeink egyikén.
/Magánórák
Egyedi időbeosztásod van? Saját ütemben szeretnél haladni? A magánóra a legjobb lehetőség számodra, legyen ez társastánc vagy salsa Mi a rendelkezésedre állunk. Egyeztess időpontot és kezdj bele a sűrűjébe.
/Orosz%20nyelvű%20tánctanítás
Спортивные бальные танцы для детей — это увлекательный, полезный и приятный досуг. Они представляют собой искусство и спорт одновременно. Если вы хотите, чтобы ваш ребенок гармонично развивался, то записать его в школу бальных танцев станет отличным решением. Это целый неповторимый и своеобразный мир грации и красоты, с большим количеством различных событий, танцевальных звезд и возможностей.

Miért válassz minket?

A Dance Express Tánciskola csapata gyakorlott tánc tanárokból áll. Nekünk az a legfontosabb, hogy tanfolyamaink résztvevői a lehető legjobban el tudják sajátítani a táncok alapjait. Amennyiben szeretnél magasabb szinten is foglalkozni a tánccal, vagy akár versenyeken részt venni, nálunk ezt is megteheted! Lehetőséget biztosítunk a kezdő tanfolyamok elvégzése után csatlakozni versenycsoportunkhoz, s ott folytatni a táncok technikájának elsajátítását.

Gyors fejlődés

Óráinkon gyakorlatias tánctudást adunk át a lehető legegyszerűbb módon, minden hókuszpókusz, elmélet és mellébeszélés nélkül. Tanáraink számára fontos, hogy a tanfolyamainkon résztvevők a lehető legjobban sajátítsák el a standard -és latin-amerikai táncokat.

Barátságos környezet

Táncóráink helyszínét gondosan választottuk, hogy jól érezzétek magatokat a tánctanulás során. Tánctermeink könnyen megközelíthetőek, barátságos, családias hangulatban tanulhattok nálunk.

Kedvező árak

Árainkat úgy alakítottuk, hogy mindenkinek számára elérhetőek legyenek tanfolyamaink, s folyamatos kedvezményeket biztosítunk a jelentkezők számára!

Gyakori kérdések mielőtt táncolni indulsz:

Milyen tanfolyamot válasszak?
Mennyi idő alatt tanulhatok meg kezdő szinten táncolni?
Meddig tart egy tanfolyam?
Lesz-e párom, illetve lehet-e pár nélkül jelentkezni?
Milyen felszerelésben táncolhatok?