Tanáraink

GellaiTamas

Gellai Tamás

(Táncsport Edző és Táncoktató, Egyesület Elnöke)

1994-ben iratkoztam be tánciskolába Csepelen a Radnóti Miklós Művelődési Házban és tettem meg első tánclépéseimet, ahol nagyon megszerettették velem ezt a műfajt az akkor tanáraim Somkuti Annamária és Mihály János táncpedagógus. 1995 óta versenyzem latin -és standard táncokból, s számos megméredtetésen vettem részt, több országos bajnokságon, magyar bajnokságon, nemzetközi versenyen is kiemelkedő helyezéseket értem el latin táncokból. A kubai salsával 6 éve kerültem közelebbi kapcsolatba, s azóta is számos tanítvánnyal szeretettem meg ezt a vérpezsdító táncot. 

 A tánc iránti szeretetem mind a mai napig kitart, s ezt a szenvedélyt adom át tánctanfolyamainkon mindenki számára. 

 

 

 

VorobchenkiDarya

Vorobchenko Darya

(Táncsort Edző és Táncoktató)

 1996-ban ismerkedtem meg a társastánccal még az óvodában, Ukrajnában, szülővárosomban Szumyban. A társastáncon kívül foglalkoztam még balettel és néptánccal is. Amikor ideköltöztünk Magyarországra 2004-ben azonnal kerestem egy tánciskolát, ahol tudtam folytatni a tánc karrieremet, ahol az első magyar tanárom Juhász Györgyi volt. 2006-ban kezdtem el versenyezni magyar színekben az akkori párommal "C" osztályban. Jelenleg Gellai Tamással táncolunk és vezetjük a tánciskolát 2011 novembere óta. Azóta hazai és nemzetközi versenyeken veszünk részt professzionalista kategóriában, ahol kiemelkedő helyezéseket érünk el. 

Fontos célkitűzésem, hogy a fiatal generációnak amelett, hogy megtanítjuk a társastáncok alaplépéseit, a gyerekeket a táncórákon a kitartásra, szorgalomra és önfegyelemre is neveljem. A versenyeken elért szép eredmények pedig magabiztosságot adnak a fiataloknak, ami a mai világban rendkívül fontos, hiszen tudjuk, hogy ügyes és kiegyensúlyozott gyermekből válhat csak igazán sikeres felnőtt.

Tudj meg többet tanárainkról

Ebben a blogban élményeinket osztjuk meg veletek versenyekről, utazásainkról és érdekességekről velünk kapcsolatban. Jó szórakozást kívánunk hozzá :)