Infovonal: +36 20 966 51 52 | E-mail: info@danceexpress.hu

2018.|02.|26.

Ez a h??tv??ge sem telt el t??nc n??lk??l klubbunk ??let??ben, mivel szombaton febru??r 24-??n ker??lt megrendez??sre a Team for Dance harmadik nyitott t??bora, amely P??csett lett megtartva,  ahol egyes??let??nk tagjai ??s tan??rai is r??szt vettek. T??ncosainkkal egy??tt b??relt busszal utaztunk le P??cs v??ros??ba a Botafogo Tse-vel kar??ltve, ahol egy kem??ny nap el?? n??zhett??nk. A Dex csapata meg??llta a hely??t az eg??sz napos kih?­v??sban a hat k??z??s ??ra ??s mag??n??r??k, illetve az esti k??z??s practice a t??bor ??sszes r??sztvev??j??vel hozz??j??rult a  fejl??d??s??kh??z, s rem??lhet??leg ez a ter??leti bajnoks??gokon is meg fog l??tsz??dni mindenki t??nc??n.

Folytat??sk??nt vas??rnap mi is parkettre l??pt??nk az Akt?­v Kup??n, ahol el??adtuk a Rem??ny h?­dj??n c?­m?? k??r??nket. Ez??ton is k??sz??nj??k a megh?­v??s egykori edz??mnek V??r??s P??ternek, aki a Bolero Tse vezet??jek??nt Mantovay Vikt??ri??val kar??ltve seg?­tette p??lyafut??somat t??bb mint n??gy ??ven kereszt??l, s seg?­tette el??rejut??somat a magyar ??s nemzetk??zi versenyeken egyar??nt.

Ugyanezen a versenyen Rib??n Levente â?? Szevetnyik Emese kett??s??nk versenybe sz??llt ??s a 13 indul?? p??ros k??z??l, nagy ??r??m??nkre elhozt??k az arany ??rmet kezd?? latin kateg??ri??ban.

Gratul??lunk, ??s b??szk??k vagyunk r??tok!

Hajr?? DEX!

DanceExpress ??zenet