Infovonal: +36 20 966 51 52 | E-mail: info@danceexpress.hu

A hétvégén került megrendezésre a Közép-Magyarországi Területi Bajnokság, vagy ismertebb nevén Budapest Bajnokság, ahol a csepeli táncosok ismét sok éremmel gazdagították egyesületünk hírnevét, valamint Ausztriában is helytálltak a mieink!

Elsőként Zahradnik Roland és Kurilla Liliána léphetett parkettre, ahol “E” gyermek II. latin kategóriában aranyérmes lett, majd őket Deák András és GulyásSzabó Eszter követte “E” junior II. latin kategóriában, ahol András és Eszter aranyéremmel a nyakában léphetett fel a dobogóra. A délelőtti programban Molnár Ádám és Sass Kincső remekelt még, akik “C” junior II. latin kategóriában álltak fel a dobogó harmadik fokára.

A délutáni blokkban az ifjúsági korosztályú párosok versenye következett, ahol “D” ifjúsági latin kategóriában, Csiszárik Dominik és Janusch Viktória a dobogó második fokára állhatott, míg Liashenko Yevhen és Klementisz Hajnalka a “C” ifjúsági latin kategóriában a döntőbe jutva az 5. helyen végzett.

Szőnyi Balázs és Kovács Anna pedig Ausztriába utazott, hogy részt vehessen a Pyramid cup 2023 elnevezésű magas osztályos nyílt versenyen, ahol egy kicsivel lemaradva az elődöntőről a 28. helyen végzett!

Ezúton is gratulálunk a táncosainknak!

Eredmények táblázatban:

PárosVerseny megnevezéseOsztály | Korosztály Helyezés
Zahradnik Roland és Kurilla LiliánaKM – Területi BajnokságE gyermek II. latin1. helyezés
Deák András és Gulyás-Szabó EszterKM – Területi BajnokságE junior II. latin1. helyezés
Molnár Ádám és Sass KincsőKM – Területi BajnokságC junior II. latin3. helyezés
Csiszárik Dominik és Janusch ViktóriaKM – Területi BajnokságD ifjúsági latin2. helyezés
Yevhen Liashenko és Klementisz HajnalkaKM – Területi BajnokságC ifjúsági latin5. helyezés
Szőnyi Balázs és Kovács AnnaPyramid cup 2023 – AusztriaIDSF international Open28.
DanceExpress ??zenet